Multibanen indvies maj 2009 

 

”Vi spillede uafgjort mod superligaspillere”

Hjemmebagte pizzasnegle og fodboldkampe mod professionelle fodboldspillere fra Sønderjyskes superligatrup var blandt højdepunkterne, da vi  holdt indvielse af legepladsen og multibanen i skolegården.

 Eleverne fra 6.a havde sammen med  Ole Holm lavet et stort arbejde med at forberede dagen. I hjemkundskabslokalet

havde de i løbet af formiddagen bagt 320 lækre pizzasnegle som de serverede for elever, lærere og gæster.

Den første fodboldkamp var mellem superligaspillerne og et hold, der var sammensat af spillere fra 6. og 7.årgang. Det var tydeligt, at de professionelle fodboldspillere her blev meget overrasket over det engagement og den koncentration, som de lokale spillere lagde for dagen. Resultatet blev 2 – 2.

I den efterfølgende kamp var det  elever fra 8. og 9. årgang der stod for tur. På baggrund af resultatet i den første kamp, var det ventet, at Bække Skole denne gang ville vinde. Men superligaspillerne var blevet varme og havde vænnet sig til banen og det entusiastiske publikum og formåede at vinde 4 – 2.

 Et stort puslespil

På Bække Skole har alle lavet en puslebrik: lærerne, ledelsen, rengøringen, skolefritidsordningen, Hans, kontorpersonalet og ikke mindst eleverne. Alle brikkerne er ens i størrelse men dekoreret individuelt.

Vi er på Bække Skole en flok individualister der hver for sig kan en masse, men sammen kan vi endnu mere. Rent symbolsk lagde vi alle  vores brik i skolegården ved indvielsen af multibanen. Det blev et puslespil lavet af 500 brikker, lagt fra midten og ud i mange retninger, men vi hang sammen! Vi er mange brikker i det samspil, der hedder Bække Skole.