Den forelskede prinsesse

Klik her hvis du vil  høre historien læst højt

Hvis du vil læse historien så gå længere ned på siden.

Der var en gang en glad og god prinsesse der hed Rikke.
Prinsessen boede på et slot med sin mor og far. En morgen gik hun ud på sin altan, og så hun en flot Prins. Hun blev straks forelsket i ham. Prinsessen måtte bare se ham igen. Derfor fulgte hun efter ham langt ind i skoven.
Pludselig løb prinsen ind i en hule. Prinsessen fulgte efter ham ind i hulen og gemte sig bag en stor sten. Det var blevet mørkt udenfor. Hun gik hen til prinsen, for at tale med ham.
Prinsen fortalte hende, at hun måtte gå med det samme, fordi når det blev mørkt, blev han forvandlet til en grim og ond heks.
Prinsessen blev ked af det, fordi hun var meget forelsket i prinsen. Hun sagde, at hun gerne ville hjælpe.
ham. Så fortalte prinsen hende, at hun kun kunne hjælpe ham, hvis hun gik til den dystre skov.
Skoven lå på den anden side af en bred å med en stærk strøm. I den dystre skov skulle hun  finde et træ med tre huller. I det første hul var der trylle støv. I  det andet hul var der et syngende blad, som ville få heksen til at falde i dyb søvn. I det sidste hul, var der et rødt æble. Hvis han fik et bid  af æblet, vill heksens fortyllelse over ham forsvinde.

Så drog hun afsted og gik i 7 dage. Så kom hun til den brede å med den stærke strøm. Hun kæmpede med at komme over på den anden side af åen . Bagefter gik hun ind i den dystre skov og der så hun et stort træ, hvor der var 3 huller. Hun tog tryllestøvet og det røde æble, og det syngende blad og puttede dem i lommen.

Lidt efter så hun et stort hus, og det var meget gammelt. Der boede heksen.. Hun gik hen og bankede på døren tre gange.  Så kom heksen ud åbnede døren.. Prinsessen sagde at hun var faret vild i skoven, og  hun spurgte om hun måtte sove hos heksen i nat. Heksen sagde at hun kunne sove en nat ude ved hestene  i stalden.. Da heksen var gået i seng, gik prinsessen rundt i heksens hus. Hun ledte efter prinsen og fandt ham i et bur ude i køkkenet.

Næste morgen havde prinsessen lavet morgenmad til heksen. Mens heksen spiste sin morgenmad
hentede prinsessen det syngende blad,  og med det samme heksen hørten sangen faldt hun i søvn. Straks brugte prinsessen tryllestøvet  og tryllede heksen væk for altid. Det røde æble gav hun til prinsen og så blev fortryllelsen ophævet.
Prinsessen og prinsen tog hjem til prinsessens slot. De  blev gift og  fik tre børn og de levede lykkeligt til deres ende.     


Skrevet af Rasmus,Benjamin,Tanja...