Prinsen der skulle redde den smukke
prinsesse

Klik her hvis du vil  høre historien læst højt

Hvis du vil læse historien så gå længere ned på siden.

Der var engang en prins han var rig og sød og han boede på et stort slot.  En  dag  var  der  en  ting, som  han ikke kunne finde. Han ledte og ledte men han kunne ikke finde det.  Til sidt kom han  ned i kælderen. Her fandt han det han manglede. Pludselig kom der en heks. Heksen fortæller at hun har brug for hjælp. Du skal finde mig tre ting.
En syngende gren som vil få én til at falde i søvn. En krukke, hvor når man puster i den, kan man høre den sang man tænker på. En blå fe, som kan opfylde tre ønsker.
Hvis du finder de tre ting til mig, så får du de tre ønsker opfyldt, sagde heksen. Dem henter jeg sagde prinsen til heksen. Men du må holde dit løfte, ellers vil jeg ikke hjælpe dig. Og så sprang han op på sin hest, og drog ud i verden.

Efter 3 dage kom han til feernes skov. Her fandt han hurtigt den blå fe og puttede hende i en lille fin pose.
Da han ville springe op på sin hest igen, dukkede der tre trolde frem. Troldene sagde, " det er vores fe giv os den eller vi dræber dig" Prinsen sagde, " nej, aldrig i livet". Nå men så dræber vi dig, sagde troldene. Men prinsen trak sit sværd og stak den ene i foden. Troldene blev bange og løb væk.
Da han havde fået dem væk,  klatrede han op i et træ der havde et ansigt, og han hørte den dejligste melodi han nogen sinde havde hørt. Det var det var den syngende gren. Han holdt sig for ørerne indtil grenen holdt en pause. Så snuppede han den hurtigt, og puttede den ned i sin lomme. Derefter sprang han op på sin hest, og red videre hen til slottet.

Han red i endnu tre dage. Da han kom frem, gik han ind på slottet, og videre ned i kælderen. Pludselig dukkede heksen op og spurgte, " har du fundet tingene". Nej sagde prinsen . Jeg har kun to af tingene, hvor kan jeg  finde den tredje ting.
Ovre på det store slot i udkanten af skoven, bor en prinsesse. Hun  har den tredje ting .Men slottet  er bevogtet  af en stor drage. Prinsen sprang op på sin hest og red afsted. Efter tre dage kom han til slottet. Han gik ind på slottet, hvor han hørte mærkelige lyde. Pludselig stod dragen foran ham, og spruttede med  ild efter ham. Heldigvis nåede han at springe til side, men hans hest døde. Han kastede han sværet i maven på den store drage så den døde. Bagefter løb han op i det højeste tårn og så prinsessen.  Han friede til hende. Til sidst gav han tingene til heksen og fik sine tre ønsker opfyldt. Han ønskede sig et godt liv, tre børn og et stort slot med guldtag. Prinsen og prinsessen levede lykkelig til deres dages ende.

LAVET AF  ANNE-SOFIE, THOMAS,
NOEL,