Den smukke pige der ledte efter sin bror

Klik her hvis du vil  høre historien læst højt

Hvis du vil læse historien så gå længere ned på siden.

Der var engang en meget smuk og sød pige, som boede i en hytte i en skov sammen med sin bror.
Hendes mor og far var døde. En dag hvor de var ude og samle bær, begyndte det pludselig at lyne og tordnede og så kom der en heks og tog hendes bror.
Den smukke pige var meget ked af det og faldt i søvn på græsset foran hytten. Det blev nat og natelverne var ude og lede efter mad. De så den smukke pige der lå og sov i græsset. De løftede hende op og tog hende med til elvernes hemmelige skov.

Næste dag var hun i natelvernes skov. Da hun vågnede blev hun meget bange for hun havde jo aldrig set en natelver før. Men de forklarede hende, at de bare ville hjælpe hende med at finde hendes bror. De ville vise hende vejen til slikhuset, hvor heksen holdt hendes bror fanget.
De aftalte at natelverpigen Kamilleblomst  skulle følge hende på vej. Men inden hun gik gav natelverne  hende en lille fin silkepose med tryllepulver.  Tryllepulveret kunne kun bruges tre gange.
Fordi der var langt til heksens hus, gav de hende også en hest med vinge. Hesten kunne hjælpe hende imod alle de farer der kom på hendes vej. Den tredje ting som hun fik af natelverne, var en skål, som der altid ville være fyldt med mad. Hun skulle bare sige"  skål  fyld dig op" tre gange, og  så var den fyldt med den lækreste mad i hele skoven. Hun sagde farvel til  natelverne og skyndte sig videre sammen med Kamilleblomst.

Hun red så hurtigt som hun kunne og kamilleblomst fløj over hende.  Da hun havde reddet i ni dage begynde pigen og Kamilleblomst at blive sultne,  men de havde ingen mad. Lige pludselig huskede pigen at hun havde den skål hvor man bare skulle sige " skål fyld dig op" tre gange. Det gjorde hun og straks var der den dejligste mad, og  de begyndte  at spise.

De red nu i  12 dage så skulle de over en hængebro som var næsten lige ved at falde sammen. De gik ud på hængebroen og pludselig brast den sammen.
Men hesten bredte sine vinger ud og de kom sikkert over kløften og red videre.
Efter endnu  syv dage mødte hun og Kamilleblomst en drage med tre hoveder. Kamilleblomst kastede forsvindingsstøv på dragen med de tre hoveder og den forsvandt.

Nu stod de foran slikhuset, men de kunne ikke komme ind, uden at heksen opdagede hende og Kamilleblomst. Derfor ønskede de sig ind i huset. Heksen ville til at koge hendes bror til aftensmad. Pigen hviskede til Kamilleblomst, at de blev nød til at bruge tryllestøvet igen for at heksen væk.
Pigen kastede tryllestøvet og de ønskede, at heksen var væk. Heksen skreg og hyllede og så var hun væk.

Pigen løb hen og omfarvnede hendes bror. De var meget glade for at se hinanden. Kamilleblomst spurgte hvordan de skulle komme hjem igen, og  så sagde pigen,  at de bare kunne bruge tryllestøvet og ønske en sidste gang. Pigen kastede igen tryllestøvet og de var igen ude i skoven ved den lille hytte. Kamilleblomst, pigen og broderen levede lykkeligt til deres dages ende.
skrevet af Cecilie Mikkel og Jeanette.....