Alferne

Herunder kan du læse det spændende eventyr - når du har gjort det kan du også se en lille billedvideo om eventyret ved at klikke her  - videoen forudsætter at du har styresystemet WindowsXP og Mediaplayer10 på din PC.
Til Eventyr 3ab0506

  Alferne

Der var engang en alfe-prinsesse hun hed Heidi. Hun havde en far og det var kongen Artur. Men en dag kunne
Heidi se, at hendes far ikke var så glad. Hun ville prøve at gøre ham glad igen.
Så en dag tog Heidi sin kurv og en madpakke og så sagde hun til sin far at hun ville gå en tur i den lyse skov. Men i virkeligheden ville hun tage til den mørke skov og der ville hun plukke de bedste bær i hele verden. Lige inden hun gik, tog hun sin fars kort over den mørke-skov. Nu kunne hun tage af sted.
Hun gik i lang tid og plukkede de bedste bær.

Pludselig blev hun sulten, hun satte sig ned og spiste.
Nu havde hun kun en mad tilbage. Da hun skulle til at gå tabte hun kortet. Hun ville løbe efter det, men hun faldt over en sten og så faldt der et bur ned over hende. Hjemme på slottet var kongen bekymret, for han havde set at hans kort over den
mørke-skov var væk. Hun havde været væk i 3 dage.

Ude i den mørkeskov sad Heidi inde i buret.
Hun vidste ikke hvad hun skulle gøre.
Men så kom der 7 trolde. De sagde ikke noget - ikke andet end at de bøvsede og pruttede. De tog hende med til en grotte og der skulle hun ind i et andet bur.

Så var der en af troldene der sagde "hvis du kan løse de her tre opgaver slipper du fri. Hvis du ikke kan det, må du blive her for evigt."
Den ene opgave var at hun skulle regne et svært regnestykke ud
"Vil du prøve at regne regnestykket ud?" Spurgte den største trold. 
Heidi sagde "ja jeg vil gerne prøve" for Heidi var god til at regne "okay" sagde trolden "hør så her regnestykket er 867 - 551 hvad giver det lille prinsesse? Sagde en af troldene "det giver 316" sagde Heidi
"det er rigtigt" tøvede en af troldene "okay det kunne du godt. Men der er stadig 2 opgaver tilbage den næste du skal løse er at du skal tænde et bål med vådt træ. Her er noget træ vi hentede nede ved åen og her er nogle tændstikker. Prøv så at tænde et bål" Heidi strøg en tændstik der gik straks ild i den. Med den første tændstik tørrede hun træet så strøg hun en til der gik straks ild i den. Så satte hun ild til træet. Så sagde Heidi "nu er der et bål til jer værsgo" "okay" sagde den store trold "men det er stadig  1 opgave tilbage. Det er at du skal passe 2300 blomster på 1 dag vil du prøve og passe de 2300 blomster på 1 dag? " sagde den store trold "ja, ja jeg vil gerne prøve" sagde Heidi.

Den næste dag fandt troldene 2300 blomster og så gik troldene ind i det bur Heidi sad i "så er blomsterne klar" sagde troldene "okay" sagde Heidi lidt bedrøvet. Så satte troldene Heidi ud mellem alle blomsterne "her er en vandkande så kan du bare begynde og passe blomsterne" sagde troldene "okay" sagde Heidi.
Så gik troldene ud i skoven for at hente træ til bålet. Heidi gik lidt rundt og vandede alle blomsterne. Det gjorde hun i lang tid. Så kom troldene hjem. Det var blevet aften og troldene sagde "nu er den her opgave lavet" alle 7 trolde gik rundt og kikkede om der var nogle af blomsterne der var visne. Det tog land tid for der var 2300 blomster. Men lige pludselig var der en af troldene der sagde "her, her er der en blomst som er vissen" Heidi blev så ked af det for hun kunne huske at troldene havde sagt at hun skulle løse 3 opgaver og hun skulle løse dem alle sammen for at komme fri. Hvis hun ikke kunne løse de 3 opgaver skulle hun blive i buret for altid. Nu sagde trolden "du skal blive her i det her bur for altid" og så gik troldene langt væk. Heidi blev ude af sig selv hun hviste ikke hvad hvad hun skulle gøre. Den næste morgen sad Heidi stadig og græd. Men lige pludselig kom der en meget smuk alf frem fra buskene. Han gik hen til buret og sagde "kom med mig til slottet jeg blev prins i går og kongen sagde at hans datter var forsvunet og er du ikke prinsessen?" ja, ja jeg er prinsessen sagde Heidi glad. "Der er 7 trolde der har taget mig til fange vil du ikke nok befri mig" sagde Heidi "jo jeg er kommet for at befrie dig" sagde Prinsen "jeg henter lige nøglerne jeg ved hvor de er" sagde prinsen og så kom han igen "her er nøglerne" og så befriede prinsen prinsessen og de drog op på slottet og kongen blev SÅÅ glad for at se sin datter igen. Så sagde prinsessen at hun ville giftes med den her prins som havde befriet hende "okay" sagde kongen og så holdt de bryllup i       
7 dage. Og de levede lykkeligt til deres dages ende.