Prinsesse Pia

Hvis du vil læse historien så gå længere ned på siden.

Klik her hvis du vil  høre historien læst højt

Der var engang et land hvor folk var glade  fordi de var meget rige og heldige. De havde nemlig en prinsesse  som hed Pia. Pia var 10 år. Pia var et meget glad barn.  De var lykkelige for de havde  vand at drikke og altid nok at spise.


Så var der et andet land hvor folkene slet ikke var lykkelig men de havde en prins. Prinsen var 11 år. Prinsen var en ulykkelig dreng. De var ikke lykkelige for de havde ingenting - ingen mad og de havde ikke en eneste skilling.


En dag gik prinsen ud i skoven og der mødte han en heks som tog ham til fange og han sagde at hun var dum og grim og så blev hun sur og tryllede ham til en drage.

Så tog han til det rige land og tog prinsessen til fange og slog hendes forældre ihjel.

Men en dag hørte en ridder som hed Kim at prinsessen blev holdt  fanget oppe på  det mørkeste slot i landet.

Ridder Kim besluttede at ride op på slottet for at befri prinsessen. Men da han kom til en bro sagde han til sig selv at han aldrig kom over den. Så vendte han om.

Så var der en anden rider som også havde hørt om prinsessen. Han hed Klaus. Han kom over broen, men da han kom til slottet så han dragen og sagde  til sig selv at den drage var bare for stor til at han kunne bekæmpe den. Rider Klaus vendte derfor om og tog hjem igen.

Dragen var ked af det og ville gerne blive til en prins igen. Der var kun en' ting som han kunne gøre hvis han ville  blive en prins igen. Det var at kysse prinsessen.
Der var en  tredje ridder som hed Rasmus han fik også at vide, at prinsessen blev holdt fanget. Han kom over broen og han gik ind i det mørke slot. Rasmus fik øje på dragen .Han sagde til sig selv at han godt kunne bekæmpe den.

Rasmus skar dragen i dens klo. Dragen blev sur og slog Rasmus ihjel. Prisesse Pia sagde til dragen: Der er kun tre ting som jeg ønsker i verden den ene er at se min mor og far igen, det anden er at se stjerne skud, og det tredje ønske er at høre klokkerne ringe.

Dragen hørte alt hvad prinsessen sagde. Dragen kyssede prinsessen.
Da dragen kyssede  Pia, første gang så Pia sine forældre. Da dragen kyssede og Pia, anden gang så Pia stjerneskud på himlen og da  dragen kyssede hende tredje gang hørte hun klokkerne ringe. I det samme blev dragen til en prins.

Der kom en mand med en karet og tog dem med.
De levede lykkeligt til deres dages ende.

Michael  Sabrina