Bankrøveri med mange våben 

Klik her hvis du vil  høre historien læst højt

Hvis du vil læse historien så gå længere ned på siden.

Midt i New York ligger der en stor bank. En dag kom præsident Bush i en stor limousine.
Han skulle ind og hæve penge. Efter Bush var færdig  med at hæve penge, skulle han ud i sin limousine. Der kom en monstertruck og   kørte lige over  limousine.
Bush og  chaufføren splattede ud. Ud af  monstertrucken kom der en bankrøver. Lige indenfor bankens dør stod der to vagter på hver sin side af døren.
De to vagter blev skudt af røveren med en bazuka. Han tog  en kniv op af lommen og stak kassedamen ned. Hun lå og ømmede sig .Så tog røveren en panserværnsraket op af lommen og skød hende i hovedet.
Så døde kassedamen.
Røveren tog 100.000000$. Lidt efter kom strisserne kørende i deres politibil. De løb ind i banken men, de blev skudt af røveren med en pumpgun. Røveren flygtede i sin store monstertruck,  men politiet fulgte efter ham.
Lidt inde i byen kørte røveren ind i en politigård, hvor der holdt en politimotorcykel. Den snuppede
han og kørte videre.
Nu havde han politiet lige bag sig, men han tog bare en maskinpistol op af sin jakkelomme og skød dem. Han tænkte, at politiet ikke kunne fange ham og  han blev ved med at køre. Han kørte helt til Brasilien og brugte alle sine penge. Nu var han en lille fattig mand, som slet ikke havde andet end sine geværer.