Den farlige hyttetur

Klik her hvis du vil  høre historien læst højt

Hvis du vil læse historien så gå længere ned på siden.Der var engang en klasse , der skulle på hyttetur .  Der var tre børn som hed Lars og Erik og Hanne .
Det  glædede de sig til . De skulle køre langt med bus, de skulle til en stor skov. Da de kom der, skulle de slå lejr .
Den anden dag skulle en der hed Dennis ud og finde bær, men  pludselig da han var ude i skoven, kom der et uvejr.,
Alle pigerene blev bange og begyndte at skrige, ,  men Dennis var stadig ude i skoven. De voksne kunne ikke gøre noget,  fordi  vejret var for stærkt. Da vejret lagde sig, skulle de alle sammen  gå ud og lede efter Dennis.
De skulle gå mod øst. Men de tre børn  havde ikke noget kompas, så de gik mod nord.
De gik i meget langt tid , det blev mørkt og koldt. Pludselig så de et gammelt hus. De bankede på døren, men lige med et gik døren knirkene op. De gik ind i huset, der var fuld af spindelvæv i alle kroge og kanter .     
Da de gik ud i køkkenet,   så  Hanne en stor ulækker rotte. Hun skreg rigtig meget så Lars og Erik blev forskrækket. Inde i køkkenet var der en dør, og bag den dør var der en trappe. Den gik de ned af. De fandt  Dennis bag tremmer .                               
De tog en nøgle som hang  på en knage og låste Dennis ud, men da de gik hen til tremmerne blev de skubbet ind i buret.
De kunne ikke se nogle, døren blev låst. Men heldigvis havde  Hanne et hårspænde, så  brugte de det til at låse døren op med.
Så hørte de noget hyle,  pludselig så Lars et spøgelse, men de andre så ikke noget. Men så  råbte Lars :"løb skynd jer hurtigt væk."  Så faldt Hanne over en kiste , den var meget stor . " Men hvor er nøglen? "sagde Erik. "Vi kan da bruge den nøgle vi brugte til at låse Dennis ud med," sagde Hanne. De fik låst kisten op og  der i kisten  lå en masse guld. De skyndte sig  at låse kisten igen og  løb op ad trapperne og ud af  huset med kisten og så  hen  til lejrpladsen. De voksne blev meget glade for at se Dennis igen  og skatten  kom på museum.